News United / Patrick Weegink
Volledig scherm
© News United / Patrick Weegink

7.500 euro voor gouden tip daders woningbrand Almelo

ALMELO -  Het Openbaar Ministerie looft 7.500 euro uit voor de tip die leidt naar de daders van de woningbrand van vorige maand aan de Bongerd in Almelo. De politie denkt dat de brand is gesticht door twee daders, maar weet niet wie het zijn. Het uitgeloofde geldbedrag moet mensen die meer weten over de daders over de streep trekken om dat bij de politie te melden.

  1. Anne, Merle en Sep gaan op vakantie naar Terschelling, zonder ouders maar met kratje bier

    Anne, Merle en Sep gaan op vakantie naar Terschel­ling, zonder ouders maar met kratje bier

    De zon was cyberspace wakker en scheen op sporttassen, koffers en kratjes bier. In alle vroegte vertrok zaterdagochtend een motorcoach uit Albergen vol jongens en meiden, klaar voor de allereerste zomervakantie zonder hun ouders. Bestemming: Zon, zee en strand op Terschelling.
  2. JippieJa of JippieNee? Komt Hornbach wel, of toch niet? En meer nieuws uit de stad waar altijd wat te doen is: Almelo.

    JippieJa of JippieNee? Komt Hornbach wel, of toch niet? En meer nieuws uit de stad waar altijd wat te doen is: Almelo.

    ALMELO - Komt ie wel, komt ie niet. Wordt het jippieja of jippienee. Hornbach, de megagrote bouwmarkt wil graag naar Almelo, maar door geklungel van de provincie ligt het terrein nog steeds braak. Kost een paar centen, maar dan heb je ook eh, nog niks. Dit en meer nieuws uit Almelo, in de nieuwsupdate van deze week.
  3. Gemeenten zeggen niets te weten van 'windclusters' van dertig turbines

    Gemeenten zeggen niets te weten van 'windclus­ters' van dertig turbines

    HENGELO/BORNE/TWENTERAND/TUBBERGEN - De gemeenten Hengelo, Borne, Twenterand en Tubbergen zeggen niet op de hoogte te zijn van de zoekgebieden voor grote windmolenparken in hun gemeente. Ze gaan voldoen aan wat ze eerder in de Regionale Energiestrategie (RES) hebben toegezegd.
  4. Door de inzet van Almelo voor Elkaar hoeft niemand in de zomermaanden alleen te zijn: 'Behoefte aan gezelschap is groot'

    Door de inzet van Almelo voor Elkaar hoeft niemand in de zomermaan­den alleen te zijn: 'Behoefte aan gezelschap is groot'

    ALMELO - Vrijwilligersplatform Almelo voor Elkaar van Avedan heeft een boekje uitgegeven met tips om vrijwilligers de zomer door te helpen. Op het online platform worden mensen dice hulp nodig hebben en mensen die hulp aanbieden met elkaar in contact gebracht. „De grootste vraag? Die is naar gezelschap."
  5. Gynaecoloog: 'Nog te vaak moet ik na miskraam zeggen: je kunt morgen niet werken'

    Gynaeco­loog: 'Nog te vaak moet ik na miskraam zeggen: je kunt morgen niet werken'

    Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo'n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, Advert en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen.
  1. Meerdere bermbranden in buitengebied Holten

    Meerdere bermbran­den in buitenge­bied Holten

  2. Op zoek naar de nieuwe Tante Rikie

    Op zoek naar de nieuwe Tante Rikie